×

Algemene Leveringsvoorwaarden TiMachinery BV

ALGEMENE VOORWAARDEN

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Leverancier: TiMachinery BV, gevestigd te Oud Gastel en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 71742735. Afnemer: de wederpartij van TiMachinery BV.


TiMachinery B.V.
Vaccaweg 12
4751 GZ, Oud Gastel

Tel: +31620541747 E-mail: info@timachinery.nl

FORGOT YOUR DETAILS?

HET TEAM

MENNO

MANAGING DIRECTOR (Sales)

WESLEY

MONTEUR GRONDVERZETMACHINES

TIM

MANAGING DIRECTOR (Service)

FINN

WERKPLAATSMEDEWERKER

BOB

MONTEUR GRONDVERZETMACHINES

KAY

MONTEUR GRONDVERZETMACHINES

Onze reputatie is gebouwd op de kwaliteit van machines die we leveren. Om ervoor te zorgen dat we de hoogste standaard handhaven, maken we persoonlijk van elke machine een inspectierapport, een Product Status Download en indien mogelijk ook een rijwerkmeting. Na deze inspectie maken wij de machines in onze moderne uitgeruste werkplaats gereed voor de verkoop.

GESCHIEDENIS

In 2017 startte Tim van der Zande, na 12 jaar voor de lokale Caterpillar dealer te hebben gewerkt, TiMachinery. In 2022 voegde Menno Westerlaken zich toe aan TiMachinery. Met veel kennis in de verkoop na 22 jaar werkzaam te zijn geweest bij de lokale Caterpillar dealer. De gecombineerde kennis, toewijding en geest zouden van dit bedrijf zonder twijfel een weg naar succes maken. (foto van ons beide samen) Met onze vier andere teamleden Bob, Kay, Wesley en Finn streeft TiMachinery ernaar om uw beste partner te zijn en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

TOP