×

Algemene Leveringsvoorwaarden TiMachinery BV

ALGEMENE VOORWAARDEN

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Leverancier: TiMachinery BV, gevestigd te Oud Gastel en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 71742735. Afnemer: de wederpartij van TiMachinery BV.


TiMachinery B.V.
Vaccaweg 12
4751 GZ, Oud Gastel

Tel: +31620541747 E-mail: info@timachinery.nl

FORGOT YOUR DETAILS?

Over ons

TIMACHINERY

OVER ONS

Onze kracht is de gecombineerde kennis in service en verkoop binnen de markt van gebruikte Caterpillar machines. TiMachinery streeft ernaar uw beste partner te zijn.

 • TiMachinery BV gestart in 2017
 • Ruim 25 jaar ervaring in de markt van gebruikte CAT machines
 • Uw alternatief voor de dealer
 • Ruim 20 jaar werkervaring CAT dealer

SERVICE

Bij TiMachinery richten we ons op jong gebruikte Caterpillar grondverzet- en mijnbouwmachines. Klanttevredenheid en het opbouwen van een langdurige relatie is ons doel.

 • Betrouwbaar / Loyaal
 • Uitstekende waarde voor uw geld
 • Wij maken het voor u waar!
 • Wij verkopen over de hele wereld
 • Locatie in het midden van de drie grootste havens
 • We care, we succeed, we are dedicated

KWALITEIT

Onze reputatie is gebouwd op de kwaliteit van machines die we leveren. Om ervoor te zorgen dat we de hoogste standaard handhaven, maken we persoonlijk van elke machine een inspectierapport, een Product Status Download en indien mogelijk ook een rijwerkmeting. Na deze inspectie maken wij de machines in onze moderne uitgeruste werkplaats gereed voor de verkoop.

 • Eigen werkplaats
 • Klanten over de gehele wereld
 • Gespecialiseerd in CAT machines

TEAM

MENNO

MANAGING DIRECTOR (Sales)

WESLEY

MONTEUR GRONDVERZETMACHINES

TIM

MANAGING DIRECTOR (Service)

FINN

WERKPLAATSMEDEWERKER

BOB

MONTEUR GRONDVERZETMACHINES

KAY

MONTEUR GRONDVERZETMACHINES

GESCHIEDENIS

In 2017 startte Tim van der Zande, na 12 jaar voor de lokale Caterpillar te hebben gewerkt, TiMachinery. In 2022 voegde Menno Westerlaken zich toe aan TiMachinery B.V. Ook Menno heeft werkevaring opgedaan bij de CAT dealer. De gecombineerde kennis en toewijding zouden van dit bedrijf zonder twijfel een weg naar succes maken. (links op de foto Tim van van Zande en rechts Menno Westerlaken) Met onze vier andere teamleden Bob, Kay, Wesley en Finn streeft TiMachinery ernaar om uw beste partner te zijn en een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding te bieden.

ONZE WERKPLAATS

In onze volledig uitgeruste werkplaats zijn we in staat om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Gebruikte machines worden geïnspecteerd door onze monteurs. Tijdens een inspectie worden foto’s gemaakt van alle onderdelen die gerepareerd of vervangen dienen te worden. Op basis van deze informatie maken we een plan van aanpak en repareren/onderhouden we de machine op dealer niveau. Nadat de klus is geklaard, worden er nieuwe foto's van de machine gemaakt en is de machine klaar om te worden verkocht.

SERVICE OP LOCATIE

Onze monteurs voeren alle soorten onderhoud en reparaties uit aan grondverzetmachines. Met onze servicetruck hebben we een volledig ingerichte mobiele werkplaats. Hiermee onderscheiden we ons van de concurrentie. Inspectie aan de machines gebeurt aan de hand van een gedetailleerd inspectieformulier, waarna onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.

TOP